Wednesday, November 30, 2016

Embarcadero Akademija: RAD Studio and Version Control

This is an announcement for the next Slovenian “Embarcadero Academy” session. As it is intended for Slovenian Delphi programmers, the rest of this post is in the Slovenian language.

Dandanes skoraj ne moremo več srečati programerja, ki pri delu ne uporablja enega od sistemov za nadzor različic (version control). Vse prevečkrat pa te sisteme poznamo le površno in se ne zavedamo, kaj vse omogočajo.

Tokratna delavnica bo sestavljena iz dveh delov. V prvem si bomo ogledali, kateri so trenutno najbolj popularni sistemi za nadzor različic in kako se razlikujejo med sabo, nato pa bomo spoznali še orodja za nadzor različic, vgrajena v RAD Studio.

V drugem, daljšem, delu se bomo podrobneje spoznali z orodjem Git, ki je dandanes de facto standard za razvoj odprtokodnih projektov, vse pogosteje pa ga srečamo tudi v poslovnih sistemih. Ogledali si bomo tudi, kaj potrebujemo za postavitev strežnika Git v lastni hiši.

Pridružite se nam v četrtek, 8. decembra ob 9.00 uri, in spoznajte kako izrabiti zmogljivosti sistemov za nadzor različic pri vašem delu.

za predprijavo kliknite tu

No comments:

Post a Comment